About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Konvo Kristalria

Saturday, November 15, 2008

Hari ni first day cuti sekolah... yabedabeduu... tapi Sha cuti kejap je la kan sebab Disember nanti nak kena ke sekolah balik huhuhu... *berkhidmat utk negara*... okay, tutup buku pasal tu... nak citer pasal konvo anak2, Akid & Irfan...

Pepagi lagi dah kejutkan diorg sebab kena hntr Iffah ke rumah babysitter dulu sebab under 4 yos takleh masuk dewan tu... *sian kat Iffah*... hantar anak2 ke dewan tu pastu bergegas ke Pdg Polo sebab hubby ada family day utk semua staf opis dia. Gi register ngan amik beg je la, pastu cabut ke dewan utk tgk konvo anak2 pulak...

Riuh rendah ngan suara anak2 dewan tu... maklum ler budak2 4-6 tahun kan. Irfan dapat tmpt no. 2 aka last la kan sebab ada 2 org jer 4 yos kat tadika dia tu... takpe la, tahun depan kena belajar betul2 tau. Dengan malu2 sambil gigit jari dia ambil hadiahnya... alahai anak Mama ni... Akid pulak dpt tmpt ke-3, turun la plak... ni kes byk sgt tgk tv ngan main games la ni... pastu cam tak caya jer bila cikgu dia announce nama dia utk Tokoh Pelajar... huhuhu... bangganya Mama... yang bestnya anakku ni dia siap boleh lambai2 tgn kat kawan2 lagi... ala2 artis terima anugerah la... hehehe...

Selain drp tu, anak2 ni pun buat persembahan gak... macam2 persembahan ada. Tarian joget, tarian moden, nyanyi nasyid, main alat muzik... seronok tgk telatah anak2 kecik ni... selalu tu kat sekolah tgk student2 yg dah lebih besar dari cikgunya... kerenah remaja... Akid je yang masuk tarian moden, "Irfan maluuu... owang tgk Irfan dancing", dia ni memang malu kalau kat depan orang... tapi kat rumah dia la hero... begitu la cerita anak2 konvo

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.