About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

1st TPMC's Gathering

Tuesday, February 10, 2009

Salam dan hi utk semua

Ahad lepas Sha ke KL utk 1st TPMC's gathering... kalau nak tau apa dia TPMC boleh klik kat logo PhotoMama kat sidebar tu ya... seronok jumpa kawan2 baru dan belajar benda baru... dah macam kat nursery rumah Munirah jadinya... maklum la ada lebih kurang 20 family yang datang... Sha tak sempat nak ambil gambar sangat sebab sibuk bersosial... lagipun nak menjaga anak2 bertiga yang teruja nampak byk mainan kat situ...

Mama2 ngan papa2 yang sibuk ngan kamera masing2.
Salah seorang baby yang datang... geram betul tgk dia...
Saiful Nang tgh trgkan pasal TPMC Saiful, Intan & OrkedAntara yang hadir ~ photo taken by SN@CS team
1, 2, 3 lambung... jenuh nak melambung Iffah... kalau baby tu senang la sikit :P ~ photo taken by SN@CS team

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.