About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Akid's Birthday

Monday, February 16, 2009

7 tahun lepas... jam 1.15 tgh hari... lahirlah seorang bayi lelaki yg dinamakan Syazwan Akid... Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah S.W.T. hari ni Akid dah pun 7 tahun... rasa macam baru je bersalin, skrg Akid dah masuk drjh 1... Semoga Akid jadi anak yang soleh...

Sama macam Irfan, Akid pun nak theme Ultraman jugak... Mama dah penat lukis Ultraman sampai ada yg kurus - tak cukup mkn la tu, ada yg gemuk - nak kena diet la pulak nanti, kang takleh lawan ngan raksaksa :P

Sebab Akid sekolah sesi petang, boleh la Sha hantarkan cuppies ngan goodie bags ke sekolah Akid utk dia celebrate ngan classmate dia... masing2 berebut2 nak cuppies yg ada "Otomen"... "Aunty, aunty, kita nak yg ada otomen... tak nak yg tulisan tu..." Nasib baik memang 5 ketul je ada tulisan, kalau tak haru la jugak... Waktu tu waktu rehat, so, ramai la yg berdiri kat tepi kelas tu tgk, sian pulak kat diorang. Nasib baik cuppies tu memang Sha buat lebih, berebut2 budak2 tu nak cuppies... macam pisang goreng panas.

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.