About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Tinggal kejap je...

Wednesday, February 18, 2009

Setelah sekian lama tak berkursus atau mesyuarat di luar daerah, suddenly dapat call dari PPD kena attend taklimat kat Tanjung Bungah mulai 18-20 Februari... which is today la kan. Kelam kabut dibuatnya sebab Sha memang dah lama tak pernah tinggalkan anak2 dengan hubby. Balik rumah bagitau hubby ngan anak2... hubby ok ja, Irfan pulak kata nak ikut mama jugak, Akid ok jugak, Iffah yang sedih sekali nak tinggal sebab memang tak pernah berenggang ngan dia lagi. Waktu menyusukan dia smlm bgtau la esok mama kena pergi kerja jauh, Iffah minum susu botol ya... dia geleng kepala pastu cakap "Taknak." Lagi la bertambah sedih nak tinggalkan dia. Tapi kena pergi juga sebab kerja kan. Takpe la sekejap je, hari ni pergi, lusa balik la kan. Jangan sedih2, tabahkan hati...

Adik Sha, Zana dah masuk wad bersalin pagi tadi... apa la ceritanya. Kesian dia, tak sempat nak jenguk sebab nak ke Penang. Harap2 dipermudahkan Allah dan dia selamat melahirkan anak sulung dia.


2 comments:

[[ yong ibu chem ]] said...

jauh tu kak. tak pe lah..kerna kerja kan...

lai pun kita ke sana..bekeja..kita akan ralit bz..so kurang sikitlah kenang2 kan anak..ye tak?

Sha said...

masa buat kerja tu tak ingat la kat diorang tapi bila telefon tu sebak la pulak... :(

Recent News

Powered by Blogger.