About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

:( :(

Friday, March 6, 2009

Salam dan hai semua...
Dah seminggu tak update blog ni. Rindu pulak rasanya... minggu lepas Sha sibuk dengan sukan sekolah, minggu ni minggu persediaan utk Ujian 1, pastu since yesterday Sha kena dhiarrea pulak... huhuhu. Dah jumpa Dr., food poisoning katanya. Dapat MC utk hari ni tapi kena kerja juga sebab ada meeting kat PPD. Menggigil2 tangan drive ke sana. PK dah call berkali2 tapi sebab tgh drive, Sha tak angkat la kan... Sha sms je inform Sha lewat sebab tak sihat. Masam mencuka muka dia sebab Sha lambat. Sedih rasanya, tak de pun tanya Sha ok ke tak? :( Orang lain pulak tanya kenapa pucat lesi muka. Lepas minum pagi baru dia realize yang Sha tak sihat sebab Sha kena makan ubat2an yang satu beg plastik tu. Nasib badan...

Sepatutnya esok ada Photo Clinic dengan geng2 TPMC tapi rasanya macam tak berdaya je nak turun KL... nampaknya terpaksa la batalkan niat nak ke KL minggu ni. :(

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.