About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Sibuknya...

Monday, March 16, 2009

Salam dan hai semua...

Rasa cam dah lama je tak update blog ni. Minggu lepas sibuk ulang alik ke PPD memberi taklimat kepada guru2, jadi bila balik rumah, selesaikan kerja2 rumah, pukul 9.30 mlm dah tidur. Lega dah selesai beri taklimat tu. Yang bestnya hari pertama bagi taklimat hujan lebat, guruh, petir bagai... pastu siap black out lagi... huhuhu... Terpaksa la gunakan kemahiran wajib bg seorang guru, lontaran suara yg kuat... sakit tekak kejap balik tu.

Dan minggu ni enjoy cuti sekolah selama 9 hari... actually 8 je sebab 1 hari tu kena pegi exam PTK. Bila la nak dapat 4 utk kedua2 paper tu... Tahun ni target nak dapatkan 4, nanti tak yah la amik lagi dah... Banyak yang nak diselesaikan dalam masa seminggu ni. Hujung minggu lepas balik kampung kejap, dah lama tak jumpa mama & abah, rindu rasanya... Iffah dah merengek2 nak susu ni, nanti Sha upload gambar anak2 masa kat kampung ya.

Join the hottest community in town now!

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.