About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Lamanya tak buat kad...

Sunday, June 20, 2010

Dah lama tak buat kad... blog handmade card yg sha share dengan lina dulu pun dah tak berupdate... lina dah busy dengan business & sklh... sha pulak sibuk dengan kerja2 opis & anak2 & macam2 benda lain... mgu lepas ada sorang customer yg beli sleeping bag utk client dia, so, sha buatkan kad yg simple ni utk dia... takde idea sbb dh lama tak buat kad... nasib baik tuannya suka...

2 comments:

Shais said...

Salam Sha,

Apa khabar?
baru berkesempatan ke blog Sha.
cantik hasil keje tangan Sha.

Sha said...

Salam Shais,

Alhamdulillah sihat... terima kasih sbb sudi lawat blog sha ni... hasil yg x seberapa je tu... :D

Recent News

Powered by Blogger.