About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Plan terkezut...

Tuesday, June 15, 2010

Dah beberapa hari adik Sha dok ajak turun KL tapi tak decide nak pi ka tak... dia nak ajak temankan dia beli laptop baru. Pagi semalam bgn tido, tanya hubby, dia kata ok... terus packing brg2 gerak ke KL... sampai je terus tuju ke Digital Mall... cadangnya dia je nak beli laptop... alih2 kakak dia pun rembat gak sebiji laptop baru... hubby pulak rembat sebiji Garmin Asus... muahahaha... bila bgtau anak2 mama beli laptop baru, laptop lama mama sapa nak? semua berebut, siap tanya ada game tak laptop mama... hehehe... laptop kena kongsi2 la yer anak2...


hari ni plan nak bawak anak2 ke Aquaria... sbbnya smlm dah survey, kalau guna maybankard boleh dpt diskaun hehehe...

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.