About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

sibuk sgt2

Thursday, July 15, 2010

dah seminggu tak post apa2 kat blog ni... padahal ada byk benda yg nak di'post'kan... nak amik gambar pun tak sempat gak... di opis, kerja2 yg perlu disiapkan segera bertimbun... di umah pula sibuk dgn anak2... hari2 keletihan... jgn sampai tertido dpn pc udah ler...
minggu lepas dan minggu ni sha terima byk parcel... gumbiranya hatiku... 
ada butang, riben & ricrac drp mas --> 1/2 simpan & 1/2 letak kat kedai
linen cotton drp kak ana --> ini pulak utk projek beg2 comel
tupperware drp ana --> yg ni of course utk pakai sendiri kan :D
PUL & minkys drp sindee --> utk my handmade CP
kena cari masa utk ambil gambar pulak nanti... harap2 boleh selesaikan dlm mgu ni... 
hjg mgu ni anak boss kawin pulak, kena bertugas jadi penyambut tetamu... kena la tinggalkan anak2 dgn babahnya...

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.