About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Ramadhan tiba lagi...

Tuesday, August 10, 2010

Salam & hai semua...
akhirnya Ramadhan tiba lagi... kali ni Sha akan berpuasa sambil BF Azeem. Anak2 yg lain semua dah berumur lebih 6 bln waktu Sha berpuasa jadi tak risau sgt EBM kurang tapi Azeem baru 3 and half months... harap2 Allah murahkan rezeki Azeem utk terus fully minum susu mama yer... Tahun ni Irfan pun dah nak mula berlatih puasa... Abg Akid nak puasa penuh... harap2 berjaya la anak2 mama puasa nanti yer... Kakak pun nak puasa jugak... tapi Kakak nak minum susu jugak... hehehe... puasa yang yok la tu...
semoga Ramadhan kali ini kita lebih bersemangat untuk meningkatkan ibadah kita...

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.