About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

R.I.N.D.U

Thursday, February 10, 2011

Salam dan hi...

dah berbulan-bulan abaikan blog ni... rindu nak berblogging tapi kesibukan (sebenarnya malas pun iya jugak)... sekarang ni dah tak sempat nak berkraf... rindu sangat2 dgn semua brg2 kraf tu... sabarlah ya... nanti bila pindah rumah baru, ada bilik sendiri, kita berkraf balik ya... 

anak2 semakin membesar... mama makin sibuk... kadang2 terfikir juga nak berenti kerja dan jadi full time house wife uruskan anak2... akid dah masuk tahun 3, irfan dah masuk tahun 1, iffah dah masuk 4 tahun, azeem pun dah masuk 9 bulan... coming soon, tambah anak lagi... risau memikirkan anak2 ni... skrg ni pun tak sempat nak luangkan masa mengajar anak2... ada waktu malam sekejap jer... itupun kdg2 mama keletihan dgn kerja pejabat dan kerja rumah... moga-moga Allah permudahkan segala urusan kita sekeluarga ya...

bulan februari ni bulan birthday anak2 sha... 3 org akan celebrate birthday diorg... mama tak sempat lagi nak plan birthday party... nanti kita buat bila dah pindah rumah baru ya... house warming + birthday party... celebrate semua org punya birthday...

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.