About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

My new wristlet

Wednesday, December 28, 2011

Assalamualaikum semua... tinggal beberapa hari saja lagi 2011 akan melabuhkan tirainya... maknanya cuti sklh dah nak abis, anak2 dah nak mula bersekolah... mama pun dah nak kerja semula kan... seronoknya bercuti panjang ya... jadi skrg ni kena mencari semangat baru utk tahun baru, mula kerja balik... caranya mesti la reward diri sendiri kan... hehehe... jadinya ptg semalam terhasillah wristlet comel ni utk dibawa ke sekolah... besar jugak wristlet ni... boleh muat hp, duit, card wallet... sgt sesuai utk mama yg mmg x suka bawak handbag ke sekolah ni... wristlet ni guna scrap yg dah lama dok tersimpan dlm kotak... bila dah siap, kakak iffah kata "kakak nak jugak boleh? kakak nak yg pink love2 tu"... mak aii, demand fabric tu... mintak minky laminate tu... nanti la yer kakak... kalau mama rajin, mama buatkan yer... byk lg benda nak dijahit utk sesi persekolahan 2012 ni... nak kena sambung menjahit sementara baby Izz tido lg ni... wassalam...

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.