About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Rest and relax

Wednesday, August 27, 2008

Rest and relax... that's what my doctor said. Monday morning tu pergi sekolah cam biasa walaupun badan demam. Ya la, kan dah seminggu cuti sekolah... takkan la first day dah nak mc. Tapi bila dah rasa cam nak pitam tu, call hubby suruh ambil kat sekolah bawa ke klinik. Doktor bagi mc 2 hari tapi sampai hari ni tak baik lagi... pegi la klinik sekali lagi. Doktor checked pastu dia bagitau "your tonsil dah bernanah... I kena bagi injection kat you..." waaaa... "hari ni satu injection esok satu lagi... max 5 kali kalau tak baik" waaaaaaaaa... Takpe la janji baik cepat, dah tak larat dah dok berbungkus je ni. So, tunggu la esok pulak camne ek... harap2 cepat la sihat seperti sediakala... minggu depan dah nak puasa pulak.

1 comments:

shafarina said...

Hope you'll get better soon Sha!

Recent News

Powered by Blogger.