About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Butterflies Swap

Friday, December 19, 2008

Ini lagi satu swap yang tertangguh - Butterflies Swap. Entah apa la yang disibukkan sangat kan. Kesian kat kawan2 yang dah lama menghantar butterflies diorang. Harap2 semua org gembira dengan hasil kerja tangan Sha yang tak seberapa tu. Disebabkan dah lambat sgt, Sha sertakan 2009 calendar utk semua swappers termasuklah utk XS Cards swappers.

4 comments:

kakchik said...

wah...comel nya butterflies yang sha buat tu...

Sha said...

terima kasih kakchik... dah lama tak buat paper craft ni... rindu pulak...

fun fliffy said...

salam sha...
errr fliffy luper pasal calendar
bukan kee kite kena buat ikut bulan..
fliffy kena bulan april ... y sha buat ni utk sethn ke... saiz ape ?

fun fliffy said...

ooohhh thanks hunny...nanti fliffy check forum x jumpe fliffy kena buat bulan brape...huhu

Recent News

Powered by Blogger.