About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Cuppies

Saturday, December 6, 2008

Petang tadi sempat buat cuppies utk minum petang. Percubaan pertama buat chocolate buttercream. Alhamdulillah menjadi cuma lain kali perlu kurangkan manisnya. Berjaya juga buat rosette di atas cuppies walaupun tak berapa cantik lagi bentuknya. Lepas tu tabur sugar ball kat atas rosette tu... nampak menarik tak utk budak2?

3 comments:

kakchik said...

wah... sha, cuppies tu nampak menyelerakan. budak-budak tentu suka. kakchik belum terasa lagi nak cuba buat cuppies sebab makanan manis ni kakchik kurang gemar sikit.
tapi nampak macam dah menjadi yang sha buat tu.

Sha said...

terima kasih kakchik... Alhamdulillah menjadi walaupun tak cantik lagi deco atas cuppies tu... sebenarnya sha pun tak berapa suka sgt benda2 manis ni... sha memang krgkan manis utk masakan sha... ni cubaan pertama buat buttercream tu, rasa mcm manis sgt utk sha... lepas ni kalau buat lagi nak kurangkan gulanya

merpati66 said...

Salam Sha, tahniah dah menjadi tu jgn give up ya lama2 tu mesti jadi lagi cun melecun tu yang penting anak2 suka kan ...

kak Ida bakery
http://merpati66.fotopages.com

Recent News

Powered by Blogger.