About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

100th post & FC

Wednesday, December 3, 2008

Yuuhuu!!! My 100th post.

Setelah berjaya mendapatkan bahan2 utk buat Fancy Cookies(FC) akhirnya hari ni Sha tunaikan janji dengan anak2 utk buat FC. Proses menyiapkan bahan2nya senang... tanpa gangguan. Tapi bila nak terap bentuk2 utk FC, 3 org assistant dah dtg membantu. Jenuh la melayan tangan2 kecil tu. Bakar pun takde masalah sebab oven panas kan. Tiba time nak deco FC tu, jenuh mendengar arahan diorg. Sorang nak letak warna biru, sorang nak warna pink, nak buat garis2, nak buat circle2... macam2 arahan... jenuh la mama diorang nak mengikut arahan Chief2 Chef tu. Inilah hasil FC yang berjaya dicapture... yang lain dah selamat dinyum2 anak2.

4 comments:

kakchik said...

amboi comelnya cookies... kalau kakchik tentu sayang nak makan ni.
dah start baking, bookmarking buat lagi tak?

merpati66 said...

tahniah sha, dah menjadi fc tu so rajin2 wat untuk anak2 lepas tu leh wat businesss ya...

Sha said...

kakchik - masih lagi buat papercraft cuma berehat seketika waktu cuti sekolah ni... kecuali kalau ada tempahan

kak ida - Alhamdulillah menjadi, cuppies pun dah buat jugak cuma tak berapa pandai nak buat buttercream lagi... insya-Allah nanti kalau berjaya buat Sha post kat sini

Oh! Jasmine said...

Yummyyyyyyy... tangat tomei tan tedap ti takan..heheheheh

Recent News

Powered by Blogger.