About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

More Cuppies

Thursday, January 22, 2009

Lebihan cuppies utk pot luck tu Sha letakkan dalam pack set of 4.
Set ni utk salah seorg student yg berjaya menjawab soalan dgn cepat dan tepat.
Set ni pulak Irfan bawa ke sekolah... katanya nak makan kat sekolah, tapi dia tak makan pun... dia bagi kat kawan2 dia kat sekolah... promosi cuppies mama agaknya...
Set yg akhir ni pula salah seorg cikgu minta utk anak dara dia...

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.