About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

1st Pot Luck

Thursday, January 22, 2009

Our very 1st pot luck for 2009. Kali ni main dishnya ialah steamboat dan spaghetti. Sha cuma sempat buat cuppies je untuk pot luck kali ni sebab byk kerja yg nak dibuat. Lagipun hubby outstation... :( takde orang nak bantu kat rumah. Disebabkan dah keletihan selepas seharian bekerja di sekolah, bermesyuarat di PPD, fetch anak2 dari babysitter, nursery dan sekolah... Sha sempat prepare sekotak jer untuk kawan2. Insya Allah kalau ada rezeki, disihatkan tubuh badan oleh Allah SWT, dapatlah diorang merasa lagi cuppies tu lagi.
Ni gambar2 cuppies dan pot luck hari ni...
Photos taken by my colleague, kak Jaja

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.