About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Iffah @ rumah Chichik

Friday, March 6, 2009

Salam dan hai semua... dah lama tak ambil gambar anak2 betul2 (photo session). Bulan lepas waktu balik dari KL sempat singgah kat rumah baru adik Sha, Zana. Kami tak pernah lagi ke rumah baru diorang tu, dah alang2 on the way balik, singgah la jap. Bila terpandang je dinding rumah diorang yang bersih tu terasa cam nak ambil gambar anak2 berlatarkan dinding tu. Suka tengok hasilnya... walaupun tak secantik pro.
"cheeky girl"
"ni mata saya"
"ni hidung saya""wah... tgk apa tu?"
"ni telinga saya" alamak... abg Irfan interfrem la pulak
ok la mata dah ngantuk... nanti sambung lagi ngan gambar2 abg Akid & abg Irfan pulak

Join the hottest community in town now!

1 comments:

Jess said...

Your girl looks very fresh in the pretty dress.

I like the dress.

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/

Recent News

Powered by Blogger.