About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

TPMC - 1st Photo Clinic

Saturday, March 7, 2009

Salam dan hai semua...

Alhamdulillah, dhiarrea Sha dah ok. So, we went to the 1st photo clinic with TPMC's member. All the way from Ipoh ke Taman Tasik Perdana. (hehe... sebenarnya nak hantar flash yang ada problem... so, alang2 join la sekali photo clinik tu) Masa utk praktikkan apa yang dah dipelajari thru tutorial. Mula2 kena belajar tentang setting2 kamera sendiri... beli je kamera tapi tak abih2 study, so, kita tanya la tok guru cepat sikit dapat ilmunya :D

Ni ada la sikit2 gambar yang Sha rasa cam ok tapi kalau ikut tok guru kena bykkan latihan lagi... Jenuh la menonggeng, meniarap utk dapatkan eye contact anak2 kecik ni... huhuhu... nak belajar punya pasal, layan jer...

cubaan ambil gambar waktu buai bergerak... ok la... tapi cam kurang je warnanyagambar Uzair ni mama dia siap meniarap lagi... tapi auntie Sha tak mampu nak meniarap lagi... gelap sikit ni...
yang ni terang sangat la pulak... tapi suka ekspresi muka Iffah masa ni
percubaan utk bokeh... blur sikit gambar ni... fokus lari... huhuhu
Iffah tak mau posing sangat hari ni, dia lebih tertarik ngan playground la...
selit jugak gambar anak tok guru, Orked Saiful
cubaan utk dptkan eye contact
lagi cubaan bokeh... Athirah...

Join the hottest community in town now!

2 comments:

MamaFaMi said...

Agaknya, budak-budak tu pun mesti tertanya-tanya... apa hal lah makcik ni dok tertonggeng tonggeng ambil gambar aku ni? Hehehe...

Jess said...

Your kids are very cute..

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/

Recent News

Powered by Blogger.