About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Happy Birthday to me

Thursday, April 2, 2009

salam dan hai semua

pada tanggal 2 april 1978, jam 9.30 pagi maka lahirlah seorang puteri kepada en. abd rahim & pn. che su ke dunia ini. ya... puteri itu ialah saya... hehehe...

apa la yang direpekkan tu yer... takde apa cuma nak bagitau yang hari ni birthday sha yang ke-31... Alhamdulillah syukur kepada Allah S.W.T. kerana dipanjangkan umur sehingga ke hari ini... yang lebih menggembirakan hari ni hubby akan balik dari Langkawi setelah beberapa hari berkursus di sana :D plus sha juga dapat MC dari doktor utk hari ni dan esok... bahagianya boleh berehat2 di rumah... kenapa dpt MC??? sebabnya sha sakit tekak, dah makin teruk kata doktor jadi dia tak bagi sha bercakap byk2 utk elakkan kecederaan tu makin parah... bila sha kata "i'll try my best" dia kata "you have to rest your throat before it become worst" jadinya dia bagi la MC 2 hari... dia kata, cikgu ni kalau pegi sekolah, mana boleh tak bercakap, dia mesti nak berckp juga, jadi duduk kat rumah jer... tapi kena gak cakap ngan anak2 kan... dia kata guna bahasa isyarat je or ignore je la kejap bila diorg nakal2 tu... hahaha... jadinya... hari dan besok boleh enjoyyy...

Join the hottest community in town now!

6 comments:

AQisH said...

epi bday cikgu sha..semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki..amin..

kakchik said...

selamat menyambut ulang tahun sha. semoga panjang umur, murah rezeki, bertambah keimanan, meningkat segala amal-ibadat dan semakin dekat kepada Allah SWT.
moga sha semakin matang menghadapi kehidupan dan sentiasa bahagia di samping keluarga tersayang.

littlenailofar said...

slm cikgu sha..
birthday cikgu sama dgn mak sy.2 april jugak...

selamat hari lahir..
moga pjg umur murah rezki..

dr
jaja feltcabin

tq for dropping by kt feltcabin.

Sha said...

Thanks Kak Qish, KakChik & Jaja... semoga dimakbulkan Allah... Amin...

mangosteenskin said...

happy belated birthday kak sha!

bykkan rehat dan minum air...

take care!

Sha said...

thanks mangosteen

Recent News

Powered by Blogger.