About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Iffah demam

Tuesday, April 7, 2009

salam dan hai semua...

banyak hari tak menulis apa2 di sini... cuti sakit minggu lepas pastu sibuk dengan hari anugerah cemerlang sekolah dan minggu ni Iffah pulak demam panas... letih berjaga utk monitor temperature dia belum abih lagi... anak2 sha kalau demam selalu temperaturenya naik sampai 39-40 degree... jadi memang kena monitor selalu... Alhamdulillah ptg ni dah ok sikit demamnya tu... harap2 takde la naik lagi temperature dia tu...

hampir setiap sabtu kena kerja sampai tak sempat nak pi shopping... hari ahad yang tinggal digunakan utk membasuh, melipat, meng'iron' baju, mengemas dll kerja2 rumah yg tak sempat disiapkan pada hari bekerja... jadi semalam sempatkan jugak ajak hubby keluar beli brg2 dapur yg dah hampir habis... sambil menyelam minum air ya... sementara menunggu hubby keluarkan duit di ATM sha shopping kain sat kat Nagoya... nak buat apa? ada la... nanti kalau dah siap baru boleh tunjuk kat sini... :D



Join the hottest community in town now!

3 comments:

Nooryati said...

cantik kain..minat sgt..
kalu buat beg ..cantik bebenor lah tuh..
especially yg retro look itu..
suka sgt..

Nooryati said...

betul mmg kain yg sama tp lain kaler...
masa akak beli kain itu ..xde plak warna merah itu..cantik..
sha nak buat apa tu..jahit beg juga ke...

Nooryati said...

betui Sha...akak dah kemaruk buat beg..
ingat nak buat jual..
koleksi dah ada beberapa..
menjahit ini boleh menghilgkan tension yg dtg dr sklah..
gd luck dlm pembikinan buat beg..ewah..nanti pamer ya...

Recent News

Powered by Blogger.