About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

MC lagi... dugaan... dugaan...

Friday, April 10, 2009

salam dan hai semua...

minggu ni sha MC lagi 2 hari sebab demam... demam Iffah kurang sikit tapi batuknya masih ada... mama pun demam jugak plus batuk ngan selsema... batuk teruk sangat sampai rasa perit kat tekak, cam luka jer tekakku itu... adui... camna la nak mengajar ni... tak puas rasanya kalau takleh bercakap... huhuhu... harap2 sakit ni semakin berkurangan dan bertambah baik... amin...

rasa bosan pulak bila MC byk hari ni, memang la badan tak sihat tapi takleh nak tido... bila baring je, mula ler batuk tak berhenti2 rasa cam nak semput pun ada gak... apa nak buat ek... teringin nak makan egg tart la... google2 cari resepi, jumpa... tgk bhn2 yg diperlukan... semuanya ada kat umah... mula menguli pastri... lepas 1 1/2 jam (hehehe... first time buat tak pro lagi nak menguli doh pastri) egg tart siap dan boleh dimakan... this is one of Akid's favourite... seronok dia bila tau mama dia dah reti buat egg tart... lepas ni takyah la pi beli kat bakery lagi...

malam ni pulak plan nak menjahit tapi mesin jahit lak buat hal... hampir 20 kali putus benang... huhuhu... simpan je la... sakit hati takleh jahit ngan mesin... buat pin cushion kecik satu la... jahit tangan jer la... inilah hasil MC sha hari ni... oh ya... nak kena tido dulu sebab esok kena sekolah... ganti utk hari raya nanti... daaa


Join the hottest community in town now!

2 comments:

Nooryati said...

terliur tgk egg tart sha..
demam pun sempat baking ..
itulah ..kalau cikgu nih..xleh dok diam..
semoga Sha segera sembuh..

caffelatte/caffeaulait said...

wuii..those egg tarts nampak sedap laa Sha hehehe. Cayalaa..you're a fine baker.

Recent News

Powered by Blogger.