About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Ke hospital...

Tuesday, April 14, 2009

Salam & hai semua...

Disebabkan sakit yang berpanjangan dan tak sembuh2, semalam Sha dan Iffah ke Hospital Pantai Puteri jumpa specialist. Sha kena buat blood test ngan x-ray, Iffah cuma kena x-ray je. Result utk Iffah ada virus or bacteria dalam paru2 sebelah kanan. Disebabkan Iffah ni susah sangat nak makan ubat kena la masukkan ke wad utk suntikan antibiotik. X-ray Sha tunjuk ada jangkitan kuman sikit je kat paru-paru kiri, tapi result blood test pulak kantoi sebab sel darah putih berlebih. Sepatutnya kurang daripada 11 tapi Sha pulak dah cecah 16.5... huhuhu... byk gak tu. Jadi utk cepat sembuh, ddr. sarankan masuk wad juga sama dengan Iffah. Sebab dah lewat petang semalam, takde bilik double yg kosong utk Sha & Iffah, so, hari ni la baru kami akan ke sana. Doakanlah Sha & Iffah cepat sembuh ya... Amin...

Join the hottest community in town now!

5 comments:

kakchik said...

Masha-Allah... Sha, kakchik doakan moga kedua beranak cepat sembuh. Harap-harap tak merebak. Take care my dear.

Leeya said...

sha ..kak bb doakan semuga cepat sembuh ye..
sian kat iffah ..hug and kiss dari kakbb untuk iffah ye..

Nooryati said...

sha...akak doakan semoga sha dan iffah cepat sembuh..rajin makan ubat tau..

Sha said...

thanks kakchik, kak bb n kak noor...

Alhamdulillah Sha dan Iffah semakin sihat... dah keluar hospital pun... skrg ni kena berehat dan makan ubat je la... terima kasih utk doa2 kalian...

HazlisaNoor said...

hai sha..lama tak jumpa..tiba2 baca blog sya,sya tak sihat plak..takper rehat2 sokmo..
oh ya, ada jumpa liza hayati?

Recent News

Powered by Blogger.