About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Waktu di hospital

Tuesday, April 28, 2009

Salam & hai semua...

Dah lama tak update blog ya... Alhamdulillah, syukur kepada Allah S.W.T., Sha & Iffah dah sihat. 3 hari kat wad memang membosankan... nasib baik ada Iffah, boleh gak main dengan dia. Iffah tak macam orang sakit pun, lari sana, lari sini... suka betul dia, kami tgk movie, cartoon sama2. Seronok betul bila diberi rehat ya.

Sha kena masuk air 4 botol... (bila balik tgk cermin... mak aiii, tembamnya pipi... hehehe). Iffah tak kena masuk air tapi dia kena ambil antibiotik by injection jugak... so, dr dah masukkan jarum kat tangan dia. She's such a brave girl... sikit pun dia tak nangis. Akid, Irfan & babah pun datang tido kat hospital gak... Irfan kata "Best la duduk kat hotel ni mama... ada astro" ~ sabar je la... hospital tu dia ingat hotel... ok la kot utk kali ni... layan je la gambar2 kat hospital ni ek

Iffah & friends... Iffah tgh sembang2 ngan cik teddy & cik kittyBaring2 ngan cik teddy
Opsss... Iffah ngan Titinnya
Abg Irfan nak sibuk gak la...

Join the hottest community in town now!

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.