About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Malas ke kedai utk cuci gambar???

Saturday, October 3, 2009

Salam dan hai semua...

Skrg ni kebykan kita guna kamera digital kan... dan rasanya ramai juga antara kita ni yang dok simpan semua gambar2 tu kat dlm cd, hardisk, pen drive dan sebagainya sebab malas nak ke kedai mencuci gambar. Tau tak kita boleh cuci gambar tanpa perlu susah2 nak ke kedai, cari tempat parking, dsbgnya... caranya senang saja... lawatlah http://www.eoe.com.my ataupun eoe Online

Nak tau lebih lanjut... baca la kat bawah ni ya...

Apa itu eoe Online?
eoe.com.my - merupakan salah satu website yg menawarkan Online photo printing. Selain daripada tu, boleh juga buat Photo Funs, boleh shopping Digital camera, ada juga dijual second hand cameras, Unlimited storage photo album in Malaysia (dah tak payah risau hdisk rosak atau fail hilang kan)... dan yang paling bestnya harganya memang la murah berbanding kalau kita cuci di kedai.

Bagaimana eoe beroperasi?

Senang saja...
1 - lawatilah http://www.eoe.com.my
2 - register sebagai pengguna baru - free
3 - upload gambar2 yg nak dicuci
4 - masukkan maklumat yg dikehendaki
5 - buat bayaran secara debit (bank transaction) ataupun kredit (credit card)
6 - tunggu je kap rumah... nanti eoe akan hantar gambar2 tu terus ke depan pintu rumah anda
Macam mana? Senang kan...

Harganya?
Sekarang eoe sedang menyediakan tawaran hebat untuk anda:
1. Untuk gambar 4R = RM0.30 sekeping
2. Untuk gambar 5R = RM0.50 sekeping
Sekiranya anda menempah sebanyak RM35.00 dan ke atas, kos penghantaran ke rumah anda adalah percuma.

Macamana nak bayar?
eoe menerima pembayaran secara
Kredit kad : Visa/Master
Debit : Maybank 2 U

jadi apa tunggu lagi... memang berbaloi... cubalah sekarang...
lawatilah eoe Online

4 comments:

kakchik said...

salam aidilfitri sha.
wah... bagus je bunyinya.
ni mesti sha dah selalu guna ni.
kakchik skrg dah malas nak cuci gambar sebab album dah bertimbun.
banyak gambar kakchik simpan dlm hardisk khas je.

Ida said...

menarik ni sha...memang nak cuci gbr pun...tfs

Darul Ridzwan Azhar said...

kualiti printing dia ok x? klu ok nak buat situ jer...

Sha said...

kualiti printing dia sama macam kat kedai gak la... cuba la... insya Allah tak menyesal...

Recent News

Powered by Blogger.