About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Lamanya menyepikan diri...

Thursday, September 17, 2009

Salam dan hi utk semua rakan2 blogger...

dah lama sangat Sha tak update blog ni ya... bukan takat bersawang jer, dah nak berkulat agaknya ek... kemalasan melanda ditambah dengan badan yang tak berapa sihat ni memang tak de mood nak menulis di sini... tapi hari ni gagahkan diri post entry ni...

Harap2 2-3 minggu lagi Sha dah boleh mulakan aktiviti2 yg terbengkalai... banyak kerja yang tertangguh kebelakangan ni... ada banyak benda nak post kat sini tapi tak daya nak tenung laptop ni lama2... Kandungan Sha baru masuk minggu ke-9, harap2 cepatlah hilang morning sickness ni... teruknya lebih kurang masa mengandungkan Iffah dulu... doakan Sha dan baby ni sihat ya... ni first time Sha alahan waktu bulan puasa... memang dugaan sungguh... semoga Allah sentiasa tabahkan diri dan sihatkan tubuh badan Sha...

Untuk semua kawan2 blogger atau pengunjung blog Sha ni, Sha ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin...



0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.