About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Byknya sawang!!!

Monday, December 14, 2009

Salam dan hai semua...

Dah lama tak update blog ni... sah2 dah penuh sawang... Skrg ni tgh enjoy cuti sklh... sekejap je dah separuh cuti sekolah... tinggal lagi 3 mgu je sblm sekolah mula. Alhamdulillah, banyak kerja2 yang terbengkalai beberapa bulan ni dpt diselesaikan walaupun ambil masa 2 kali ganda la kan (sbb dah jadi kenderaan berat skrg ni).

Mgu ni nak bawa anak2 berjalan ke Melaka sblm kenduri AyahChik diorg kat Seremban... mgu dpn sibuk nak siapkan majlis sambut menantu kat Alor Setar pulak... Selama menyepi ni ada byk benda nak tulis sebenarnya... tapi takde mood nak menaip... so, Sha pi lawat blog kawan2 je la baca entry2 terbaru... harap2 dapat mood menaip tu segera nanti... ok lah, nak merehat2kan diri sat ngan baby ni...


4 comments:

Nooryati said...

salam sha..ape khabar..lama xdgr khabar..miss ur scrapbooking work and ur baking..hope to hear from u again..update lah blog ye...hi3X

Sha said...

salam kak noor, skrg ni sibuk mengemas rumah... ada la jugak jahit2 sikit tapi tak sempat nak masukkan ke blog lagi... nanti sha update blog yer...

Nooryati said...

ok..take care..rehat betul2x..bila dah bukak sklah,,..tahun baru..maklum ajelah..sibuk..

Sha said...

mmg pun byk kerja... ni pun dok berkira2 nak siapkan data SMM & EMIS sblm buka sklh... nanti dah buka sklh byk lg kerja lain yg dpt...

Recent News

Powered by Blogger.