About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

tukar tempat...

Sunday, March 7, 2010

Salam & hai semua...

dah lama tak update blog ni... sawang & habuk jgn cakap la kan... bermula 1hb Mac lepas, sha dah tak mengajar lagi di sekolah... bertukar ke tempat baru, bidang tugas baru... mula2 terasa sunyi sangat sbb dah biasa dgn riuh rendah students, bunyi loceng pertukaran waktu... dah seminggu ni Alhamdulillah, mula sibuk dgn tugas2 baru dan tak terasa sgt la rindu tu...

dulu pukul 2.30 ptg dah ada di rumah skrg ni hampir pukul 6 ptg baru sampai rumah...
dulu nak ke sklh takde traffic light langsung, skrg ni kena meredah 3 traffic light bersama2 dgn jam yg tak sedap (sbb takleh mkn)...
dulu blh gak landing2 atas katil bila balik sklh, skrg ni takde harapan dah ler...

apa-apa pun sha harap sha blh sesuaikan diri dgn cepat... belajar tugas2 baru ni sblm cuti bersalin, risau gak tak sempat nak belajar dah bersalin... huhuhu... semoga dpt laksanakan tugas di tempat baru ni lebih baik lagi...

2 comments:

Fa-Ei-Za said...

Maknenye Sha dah tak jadi cikgu dah ke sekarang? Keje apa pulak kalau bukan cikgu?

Sha said...

kalau ikut jawatannya masih lagi cikgu... cuma bidang tugas je berubah... dari mengajar ke kerja2 perkeranian & data di ppd... insya Allah ada rezeki 2-3 tahun lg dpt la balik ke sklh semula...

Recent News

Powered by Blogger.