About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

beg oh beg...

Thursday, April 22, 2010

Salam & hai semua...

hari ni baby dah masuk 39 minggu sehari... tapi belum keluar lagi... ni ler tempoh pregnancy yg paling pjg utk sha sbb anak2 yg lain semuanya tak pernah sampai 39 mgu pun... takpe la... dia nak bg mama selesaikan kerja dulu agaknya... baru dia nak keluar... janji baby sihat dan mama takde masalah apa2 nanti...

last week long weekend holiday... sat+sun+bday sultan perak pastu bila pi check-up on tuesday, dr bg mc pulak 2 hari... bertambah2 pjg la cuti sha... seronok rasanya dapat cuti setelah sekian lama tak bercuti pjg ni... hehehe... tapi bila dah cuti lama2 ni bosan la pulak kan... so, sha pun keluarkan mesin jahit, potong kain dan mula menjahit... jahit apa ya??? jahit sarung bantal baby, beg utk akid, irfan & iffah...

ini beg abg akid... macam2 nak ditmbhnya... ingatkan nak buat plain ja... dia minta dijahitkan nama... pastu nak letak button train... pastu minta buatkan track utk train pulak... tu pun dia minta ditambah button plane tapi mama dah tak larat dah...

ini pulak beg abg irfan... pattern yg sama cam abg akid... nak nama gak... tapi dia minta satu button train, satu button plane...

yg ni pulak... hehehe... beg kakak iffah la kan kalau warna pink ni... mama buatkan tote bag biasa ja... nasib baik dia belum pandai request tmbh itu ini lg... nanti la kalau mama rajin mama tmbh nama utk kakak pulak...

2 comments:

shafarina said...

cantik nye sha. kain ni carik kat mana?

Sha said...

tq... kain2 ni beli online... tapi tak sure sama ada dr http://kidsislands.blogspot.com/ ataupun http://madewithpassion.dsaiko.com/

Recent News

Powered by Blogger.