About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Sopping lagi...

Tuesday, June 8, 2010

Salam & hai semua...

3 hari balik kampung mmg koyak rabak poket... itupun ada kedai yang tak sempat Sha pergi... huhuhu... takleh nak keluar lama2 sebab teringat kat Azeem yg kena tinggal di rumah ngan babah... tapi puas hati sangat2 sebab dpt cari byk benda yg Sha nak...

Kain flanel... cadangnya nak jahit clothpad sendiri... go for green... skrg ni kan isu pad n pampers yang beracun... Iffah dan Azeem mmg dah pakai cloth diapers... skrg mama pulak nak pakai clothpad... dah ada dah yg dibeli tapi tak cukup pulak rasanya... nak jahit sendiri la... pastu nak bg hadiah kat adik2 pulak... galakkan diorg pulak go for green dan boleh la tolong diorg berjimat kan...

Air dry clay... yang ni nak buat craft ngan anak2... biasanya waktu cuti sklh ni sha mmg akan luangkan masa utk anak2... kebetulan cuti sklh kali ni sha mmg tgh dlm cuti bersalin, sha dah susun aktiviti utk diorg sepanjang 2 mgu ni... takut diorg bosan kan... iya la... babah dah tak blh ambil cuti rehat... babah dah habiskan cutinya menjaga anak2 masuk hospital hari tu...

Buku utk anak2 dan juga utk diri sendiri... suka sgt... dh lama tak membeli buku (padahal sblm bersalin baru jer beli) Sha mmg dah lama nak mencari buku2 yg berkaitan dengan kisah nabi ni... bila jumpa ja terus beli semua yg ada... hahaha... what a shopaholic...
yang ni buku utk Abg Irfan baca... nak kena bantu dia utk lancar membaca utk Abg Akid & Kakak Iffahyang ni pulak buku utk mama... mama pun kena baca buku juga...

Fat quarters... kopak gak la tapi sbb suka sgt, beli gak la...

Yoyo maker, bias tape maker, renda, buttons, quilting ruler, batting

7 comments:

meena said...

salam sha,

berkenan sgt kain merah dan biru corak awan n cloud tu. kat mane ye beli? biasanya sha shopping kain dan alat jahitan di ipoh kat mana ya?

Sha said...

salam meena,

sha mmg dok kat ipoh tapi kat ipoh ni tak byk choice sgt... selalunya kalau sha nak beli sha balik sg petani beli... sbb kat situ mmg syurga kain... hehehe... hjg mgu dpn sha nak balik sana lagi... kalau nak boleh sha tlg belikan...

shafarina said...

Sha beli kat mana fat quarters tu? Cantikkkkk

Sha said...

FQ tu beli kat queensbay mall penang... gila betul tgk FQ kat situ... nasib baik berjaya menahan diri beli 2 stacks ja (makan rat gak ni... huhuhu...)

DeLLa said...

tape maker tu mahal dak kat sana?

Sha said...

della, tape maker tu RM33... ok la kot hg tu

DeLLa said...

mrh la tu...kat sini mana la nk cari..kalo online semua 40++

Recent News

Powered by Blogger.