About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Tag ke Award? Mana2 la ya

Thursday, January 29, 2009

'RULES'
-----------------------------
1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Pemberi award ini ada 2 org...
1.
KakChik adalah salah seorg pelanggan Sha. Ada kedai buku sendiri dan memang seorg blogger yg rajin. Kebelakangan ni KakChik ada hobi baru - buat roti sendiri (nak kena berguru ni).
2. Jamilah yg berasal dr Batu Pahat, Johor tapi skrg ni menetap di Al-Uyun, Yanbu, KSA


3. [Papar Semua]Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

Kena fikir la pulak yer...

  1. sangat suka dengan kraf, kalau blh semua jenis kraf nak belajar
  2. tak suka cooking tapi suka baking... harap2 tahun ni sha akan semakin rajin memasak
  3. addicted to internet surfing@blogging - ni nak kena kurangkan sikit... insya Allah... doakan ya...
  4. selalu gunakan perkataan OK waktu mengajar - habit yg perlu dikrgkan
  5. suka basuh kain tapi tak suka lipat kain - kalaulah ada mesin lipat kain kan best :P
  6. suka sgt shopping buku & brg2 kraf - dah penuh 1 bilik dgn buku2 & brg2 kraf
  7. byk sgt kebetulan ngan no 2 - anak kedua, kahwin pun dgn anak kedua, lahir pd 2 april, lahir di kedah (02 utk kod negeri), ketiga2 anak dilahirkan pd bulan februari (2)
  8. suka sgt mengumpul kertas... pantang ke kedai buku@supermarket mesti beli kertas
  9. seorg yg penyayang tapi tegas (kekdg garang) terutamanya dengan anak2
  10. ada masanya terlalu rajin dan ada masanya terlalu malas - ni nak kena muhasabah diri ni...
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama
mereka di blog anda.
  1. alin
  2. kuntum
  3. ida
  4. yatie
  5. fliffy
  6. kak noor
  7. ayu
  8. diva
  9. kimi
  10. wawa
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang
menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog "Sha's Love & Passion" untuk
mendapatkan award anda".

3 comments:

fun fliffy said...

salam sha,
thanks !! comelnye award ni
hehehe suka tau :) nanti kite jawab soklan2 tuh ye

happy days !!

KakChik said...

Sha, tenkiu for being a good sport and answered the tag.

No 2, 3, 5 and 10 = I think you are describing me, hehehe.

Sha said...

fliffy ~ buat tau... sha tau fliffy rajin

kakchik ~ hahaha... kita serupa... kita serupa... lalala... itulah sha yang sebenarnya :P

Recent News

Powered by Blogger.