About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Award daripada Kak Noor

Wednesday, May 13, 2009

Salam dan hai semua...

dah lama dapat award ni daripada kak noor... tapi tak sempat nak post kat sini... thanks ya kak noor sebab sudi bagi award kat sha... tak perlu jadi selebriti terkenal pun boleh dapat award jugak tau... hehehe
Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini :
1. Letakkan logo award ini di blog anda.

2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagai cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.


Ok... Sha nak berikan award ni utk sesiapa saja yang sudi ambil dari blog Sha... salam sayang utk semua...

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.