About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Berkursus di musim cuti sekolah

Tuesday, June 2, 2009

Salam dan hai semua...

Diam tak diam dah masuk bulan Jun kan... rasanya macam baru je masuk tahun 2009... betapa pantasnya masa berlalu. Sekarang ni sekolah sedang bercuti... tapi Sha belum lagi bercuti sebab kena attend Kursus Aplikasi Web 2.0. Kalau dah namanya web mestilah boleh online kan... hehehe... apa lagi, melencong la sekejap utk update blog yg dah bersawang ni.

Hari ni nak letak gambar Sha & anak2 masa bercuti di Genting bulan April lepas... susah betul nak bergambar dengan diorg ni sebab diorg ni tak reti dok diam... tgk aje la gambar ni...



Join the hottest community in town now!


3 comments:

Jess said...

Wah. pgi Genting, tentu enjoy kat thame park lah

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/

Sha said...

jess, memang enjoy pun... seharian diorg semua main... dah letih, balik bilik sekejap tido, then turun balik main...

kakchik said...

comelnya... dgn maknya pun comel, hehehe

Recent News

Powered by Blogger.