About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Keputusan periksa Akid

Friday, June 19, 2009

Salam dan hai semua...

Dah lama tak update blog ya... kesibukan melanda (read as: malas). Sekolah dah dibuka kembali maka semakin sibuklah cikgu Sha ini... hihihi... Markah peperiksaan dah selesai, skrg ni nak kena siapkan data BMM pula utk dihantar pada 1 Julai. Dah berpinar biji mata rasanya dok tgk data2 students yg seramai 1433 org tu...

Oh ya, hari ni ke sekolah Akid, ambil report card PPT. Walaupun cikgu kelas dia kata ramai yg turun prestasinya, dia masih lagi kekalkan straight A's dan kedudukan dia dlm darjah. Alhamdulillah, syukur. Cuma lepas ni mama kena rajin sikit tgkkan dia membaca buku2 cerita BM & BI la, terutamanya BM sebab dia dapat semua B utk oral... BI ada gak A... Cikgu dia kata kat kelas pun dia ok, baik jer... hmmm kat rumah garang tu ngan adik2... maklum la anak sulung (takpun ikut mama dia yg garang ni).

Ok lah takleh tulis byk2 sebab nak sambung buat kerja2 data, sesambil tgu kain dlm mesin basuh tu. Esok kena kerja pula... jadinya minggu ni cuti hari Ahad je la...

Join the hottest community in town now!

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.