About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Nak tulis apa ya...

Wednesday, May 13, 2009

Salam dan hai semua...

Keletihan malam ni sebab seharian bekerja di sekolah menyiapkan bookmark yang ditempah utk perayaan hari guru... nasib baik kali ni cuma tempahan digiscrap kalau tak jenuh gak la Sha nak siapkan 200 kpg bookmark tu... dah hantar printing petang tadi, Insya Allah hari Jumaat atau Sabtu dapat la... small gift utk cikgu2 kat sklh drpd anak2 murid...

Sambutan hari guru kat sekolah Sha akan dibuat pada hari Isnin 18 Mei... rasa sedih sebab kami dah rancang pelbagai aktiviti dgn pelajar tapi terpaksa dibatalkan sebab sambutan hanya dibenarkan sehingga jam 10 pagi sahaja... dah la tu, diasingkan sesi pagi dan petang... Hari Guru ni lah satu2nya hari cikgu2 nak enjoy dgn student setelah penat mengajar pada hari2 lain... tapi apakan daya... "Saya yang menurut perintah"... terima jelah... tak boleh nak tulis banyak2 kat sini, kang kena gam pulak... :P

Sha belum sediakan lagi hadiah hari guru utk cikgu2 Akid dan Irfan... ingat hujung minggu ni baru nak bawa diorg pegi shopping la ataupun kalau sempat kang, Sha buatkan je lah apa2 hadiah utk cikgu2 diorg tu... any suggestion???

Join the hottest community in town now!

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.