About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Berkampung di hospital

Wednesday, May 26, 2010

Salam & hai semua...

sekarang ni musim org sakit kan... rata2 dengar org sakit... anak2 sha pun sama gak... masuk hari ni dah 6 hari sha sekeluarga berkampung di hospital... mula dengan irfan dan iffah... hari ni irfan discharge, akid pulak ganti masuk wad... harap2 dengan khasiat susu ibu, azeem tak berjangkit la... doakan semoga anak2 sha cepat sembuh ya... amin...
Ni masa awal2 masuk... temperature masa ni dah hampir 40 degree...
Tgn abg Irfan yg berbalut... nak mudahkan masuk antibiotik...
Kakak Iffah yg dah keletihan...
Abg Irfan yg tido bila dah bosan takde org nak main dgn dia...
Azeem pun berkampung di hospital jugak...

2 comments:

Nooryati said...

jg diri baik2..perlu sihat utk jg anak2 yg sakit...take care

kakchik said...

salam sha.
mashaallah... kesiannya anak2 sha. kakchik doakan mereka semua cepat sembuh dan azeem terhindar dari serangan virus. sha pun masih menyusu tu jaga diri baik2 ya.

Recent News

Powered by Blogger.