About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Selamat Hari Guru

Monday, May 17, 2010

Salam & hai semua...

Semalam 16 Mei, Hari Guru... tahun ni pertama kalinya sha tak dapat celebrate Hari Guru sebab dah bertukar ke PPD (tak mengajar kat sklh dah... huhuhu) dan jugak sbb masih dlm pantang... tapi Alhamdulillah masih ramai lagi anak2 murid yg ingat kat Sha dan hantar sms & message kat FB...

Selalunya Sha akan bawak anak2 pi sopping utk hadiah hari guru diorg tapi tahun ni sebab masih dlm pantang, Sha godek2 je la apa yg ada kat dlm simpanan Sha utk dijadikan hadiah. Godek punya godek akhirnya dpt idea nak bagi frame kat cikgu2 diorg. Frame kosong ni dah lama beli kat IKEA, selalunya bg diorg buat kraf tapi kali ni mama alter frame ni utk hadiah hari guru la. Yang ni utk cikgu2 Akid... Irfan dan Iffah pun request jugak... tapi kena KIV jap sbb diorg tak celebrate lg... hehehe...

frame yg dah siap...

close up sikit... THANK YOU TEACHERS

4 comments:

kakchik said...

SELAMAT HARI GURU Sha!
Cantik-cantiknya... frem yang Sha buat. Untunglah jadi orang kreatif macam Sha ni.

Sha said...

terima kasih kakchik... Alhamdulillah... kurniaan Allah

NikNadim said...

Sha ni cikgu ke?hehe dh pindah PPD ke bestnyaa...post apa kat ppd?suka laa hobi sha yg kreatif ni....kain2 tu sumeee chomell...

Sha said...

NikNadim, ak ah... sha cikgu, skrg ni kat PPD... dulu jaga students skrg jaga cikgu2 pulak... hihihi... jadi kerani data jer... takde la kreatif mana pun, main belasah jer buat benda2 tu semua... kain2 tu mmg comel kan... gila beli kain skrg ni... huhuhu...

Recent News

Powered by Blogger.