About us

Labels

They Inspired Me - Papercraft

Come and say something here...


Free chat widget @ ShoutMix

Amazon Contextual Product Ads

Syukur Alhamdulillah...

Thursday, June 3, 2010

Salam & hai semua...

Syukur Alhamdulillah... Anak2 semua dah sihat. Hari ni semua anak2 dah ada di rumah.

Akid dah habis tempoh kuarantin. Kalau ikutkan dr dah boleh pergi sekolah la. Sekolah agama tengah periksa, Akid tak study apa2 pun lagi, so, tak tau la boleh jawab ke tak periksa tu.

Kulit Irfan pun dah ok, takde mengelupas dah. Tinggal kering ja la sikit lagi, kena teruskan sapu Ezerra utk hilangkan rasa gatal2 kat kulit yg kering tu je.
Iffah pun dah sihat jugak... Oh ya, akhirnya berjaya juga toilet train kakak. Dia yg lambat sekali toilet train ni. Cakap, nyanyi, menari semua pandai... bab nak pee n poop je tak nak bgtau. Alhamdulillah, keluar aje hospital cam senang je suruh pee n poop kat toilet. Cuma mama kena la rajin bertanya. Dia nak buat semua sendiri. Kang end up tak bercuci pulak la... huhuhu...

Azeem selsema sikit mulai hari Ahad lepas... sian kat dia. Alhamdulillah, skrg dah ok, takde marah2 hidung dia yang tersumbat tu dah. Dr bg ubat spray n titik je sbb dia kecik lg nak bg makan ubat. Sterimar utk spray dan Iliadin utk titik. Pastu Sha sapukan sikit VaporBalm kat ubun2 , dada & blkg Azeem... baunya strawberry... wangi sangat sampai abg Irfan kata macam nak makan Azeem saja... hehehe...

0 comments:

Recent News

Powered by Blogger.